بسم الله الرحمن الرحيم
طريقه عمل دجاج كنتــاكى فى البيت
::المطلوب
*دجاجه مقطعه الى اربع قطع مغسوله ومنزوعه الجلد ،
*ثلاث ملاعق كبيره نشا
*ثلاث ملاعق كبيره دقيق
*ثلاث ملاعق كبيره صلصه صويا(متوفره فى المتاجر )
*بيضتان مخفوقتان(مضروبين فى بعض يعنى)
*ربع ملعقه صغيره خل
*ملح حسب الرغبه،زيت للقلى
=*=*=*=*=*=*=*=*
::الطريقه
*اخلطى جميع المقادير ماعدا الدجاج فى وعاء عميييقوامزجيها جيدا
*اغمسى قطع الدجاج فى الخليط واتركيه فى الثلاجه لمده ساعه تقريبا
*سخنى الزيت على النار فى مقلاه كبيره لها غطاء واوعى تتلسعى
*ضعى قطع الدجاج وخفضى النار بشووويش ثم غطى المقلاه لا من شاف ولا من درى
*حمرى قطع الدجاج لمده 45 دقيقه تقريبا مع وراعاه شعور الاخرينههههه بهزر قصدى مع مراعاه تقليبها من أن لاخر (يعنى كل شويه )على جميع الجهات
*ضعى قطع الدجاج على ورق امتصاص الزيت ثم ضعيها فى طبق التقديم وقدميها ساخنه مع البطاطس المقليه والسلطه الخضراء اهم حاجه البطاطس عشان بحبها
وبالهنا والشفا يارب تعجبكم